Tuesday, November 29, 2011

pening

assalamualaikum !

fuh aku dah pening kepala dah ~ pening kepala sebab tengok note dan paling penting pening kepala makan dekat kedai Cik Ma ni . laukku cukup masin bhai . semua masin : nasi goreng , ayam goreng kunyit , sup kosong semuanya masin . automatik kepala aku pening dah . dah 1000ml air aku minum ni . adui ~ rasa menyerah kalah dah aku nak teruskan baca note ni . boleh tak esok nak pandang-pandang jeling-jeling orang sebelah ? -_-''

teheee esok exam dalam kelas je , pukul 11 pagi sampai 2 petang ! kepada Dr Shahrul Nizam , saya harap soalan sir boleh kami jawab sambil makan kacang ye ? hehe :D

erm lepas maghrib tadi , dalam pukul 19:25 daddy telefon , tanya esok kelas sampai pukul berapa . sebab esok daddy nak suruh ikut pergi Kuantan ziarah ayah tiri merangkap atok tiri aku yang kurang sihat . jadi lepas kelas aku akan ke Kuantan . moga atok diberikan kesihatan yang baik :')

sekian . wassalam :')


*sekarang 23:04 , nak lelap jap ar ~

3 comments:

Mra Mastura said...

study elok2, jwb exam elok2. and org tu nak kawen kot tu masin. :P

Abg Stalker said...

esok bwk la kacang kuda rebus dlm exam.bole jwb sambil mkn kacang :D

hana nabihah said...

mra - ye macek tu nak kawen lagi kot -..-

abg - hahah takder lak jual kat muazam kacg rebuih..