Tuesday, May 24, 2011

kehidupan yang biasa saja .

assalamualaikum !

hey aku tengah buat kerja sekolah macro tapi sempat lagi aku nak tulis sesuatu di sini kan ? sejak aku berada di kshah ni aku rasa macam mood aku biasa je . aku bosan gila setiap semester mesti akan ada kepelbagaian kecelaruan . sebab itu semester ini aku bergelar lone ranger . kalau kita lone ranger , itu memudahkan kite . memudahkan dari segi nak buat kerja sekolah , nak buat buku skrap , nak buat presentation ! 

aku juga tak suka , ' stick with one person ' sepanjang berada di sini ! cuma dengan budak rumah aku sorang , aku boleh lekat sampai sekarang . dua tahun dah aku duduk dengan minah ni . walaupun lain kos , tapi kitorang leh ngam ! dengan semua orang aku boleh bertegur . cuma kalau orang dah buat tahik aku cuma mampu senyum saja kat orang itu dan tak akan banyak cakap . senyum saja !

lagipun aku kat sini bukan huha huha sangat ~ rutin aku cuma pergi kelas , balik kelas , makan , lepak rumah dan hujung minggu balik segamat . aku pun jenis tak suka nak menebeng kat rumah orang tak tentu pasal . aku pun kureng suka berjalan nak melekat kat rumah orang lain kalau tak perlu . baik duduk rumah lagi shiookk . haha macam bosan kan rutin harian aku ? tapi aku gembira dengan apa yang aku buat asalkan tak kacau hidup orang lain . 

aku tahu semua yang apa kita buat dalam dunia ini mesti akan ada kepentingan atau faedah kepada diri masing-masing , barulah orang akan rapat dengan kita . kalau tak ada kepentingan terhadap seseorang , kita akan di'tendang' keluar secara perlahan macam siput oink oink :) itulah lumrah dunia !

pffttt -_-'' nak sambung buat kerja sekolah ar . ini cuma rasa hati aku . kalau ada yang terasa aku minta maaf ye . aku manusia biasa saja , banyak kekurangan diri . paipai korang ^_^

18 comments:

naem glizzy said...

betol :)

if selesa lone ranger, just go on.. janji x kacau hidup orang kan..

hana nabihah said...

@naem glizzy
hehehe ye sayep ! :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam..
buat apa saja asal bahgia..sudah

Hanis Azla said...

tak kiralah org kata bosan pun.. yg penting itu cara kita.. dan kita sgt happy dengannya..

hana nabihah said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
salam..aah betol ! maceh :)

@hanis azla
huuu maceh kakak :')

J.Syazwana said...

lone ranger best jugak eh.
hehehe

hana nabihah said...

@j.syazwana
aah..hehe :D

camlidanisha said...

yes kakak.lone ranger is better kn..
problm alway be around.btway helow sister :)

hana nabihah said...

@camlidanisha
hai ! yep betol3 ^_^

camlidanisha said...

we same kakak!lone ranger ugk:)

hana nabihah said...

@camlidanisha
ouh yeker ? lone ranger kat mana uh ?

UYC said...

<3 <3 <3

hana nabihah said...

@uyc
<3<3<3<3 lebih satu :p

aLiEm KaKaShi said...

aku xterharu bce entri ko...tp aku terharu dngar lagu blog ko...huhuhuhu....

hana nabihah said...

@aliem kakashi
ko kan..ish..oke fine -_-

Tinkerbell said...

lone ranger ade baiknye kan?takpela,,,sabar k syg,,=)

hana nabihah said...

@tinkerbell
yep yep ! banyak mengajar erti kehidupan :) thanks lovely tinkerbell :D

WaNnIEy87 said...

hallooooo.....
ada orang puji saye lah....
hihihi
suke2....hahahaha...
orang asli blakang umah kte nak awek yng lone ranger...g r anta resume..kha kha kha....