Wednesday, June 8, 2011

sayalah orangnya Pemenang Giveaway Ame & Aneff :)

assalamualaikum ! 

hari rabu yang ceria . sebab hari ini satu kelas saja dan esok kelas tak ada . aku seronok sebab esok tak payah nak bangun pagi . yippie !! >.< heyyy semalam kan aku tak boleh tidur , dekat pukul 4 aku masih celik biji mata . sambil aku buat kerja aku . aku online dengan lembapnya macam siput . aku jengah jengah dashboard aku . lepas tuh biji mata aku tertarik perhatian dan terus tetap pekat melekat (sinarfm la pulak) dekat entri yang bertajuk Pemenang Giveaway Ame & Aneff :) ! dengan rasa teruja aku terus buka . lepas tu , guess what ? ouhhhhh yeahhhh bebeh , i'm the winner . terima kasih daun keladi kepada mak kalian yang memilih HN sebagai pemenang . aiceh rasa bertuah kejap . terima kasih kat korang sebab buat sesi mengata blog dan terima kasih kepada incik stalker yang tag . haha rasa gembira tak terhingga sampailah aku rasa boleh tidur dengan nyenyaknya . buktinya tadi aku bangun pukul 9 pagi . aiyakkkkkk >.< kalau korang yang join contest tu juga , boleh pergi ngade ngade nak minta hadiah . sebab yang join pun dapat sesuatu taw daripada Ame dan Aneff :')
terima kasih kerana membaca :D

20 comments:

A M E ! said...

tahniah miss hana ! amboi excited lebih yaa . HAHA . :)

hana nabihah said...

@ame
haha..eksperesi tu penting..thanks :D

A N E F F said...

tahniah !

Abang Stalker said...

hey copycat,tiru ucapan org pun bole menang ek.hahaha.. :) tahniah hana sygggggg~ :P

Joel Leslie said...

tahniah awak ! tahniah buat saya jugak :p hehehe. thanks Ame n Aneff !

hana nabihah said...

@aneff
thanks :D

@abang stalker
hahah thanks :D

@joel leslie
yeah ! tocey tocey :D

aLiEm KaKaShi said...

ape hadiah nye????

hana nabihah said...

@aliem
tak tahu >.<

aLiEm KaKaShi said...

xkn xd hadiah kot...

UYC said...

untunglah >.<'

hana nabihah said...

@aliem kakashi
hee tak tahu apa hadiahnya :)

@uyc
bile uyc nak bagi hadiah ?

aLiEm KaKaShi said...

agak2 leh dpt sbuah kete x..hahaha

hana nabihah said...

@aliem kakashi
ko buat contest lepas tu bagi aku sorang je join..lepastuh hadiah kereta yaww :D

misyamissyou said...

hoho! tahniah! ko ade tag aku ni kan..tp....hehehe

hana nabihah said...

@misyamissyou
rugi ko tak wat taw..semua dapat hadiah >.<

salina sayang said...

tahniah!!

hana nabihah said...

@salina sayang
macehhh :D

"QISSNIELZUE" said...
This comment has been removed by the author.
Mr Danel said...

aku kco kaw mlm2 gini..thaniah lah hana!

hana nabihah said...

@mr danel
hehek maceh dd :D