Saturday, October 15, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

assalamualaikum ! terima kasih daun keladi besties tag guwe buat contest . ingatkan malas nak bukak blog lagi . tapi bila dia dah tag aku untuk sertai contest aku pon join je la :p


di bawah ini gambar aku tengah senyum dan senyum :)


sudah semestinya yang sebelah kiri iaitu gambar aku senyum yang nampak gigi ialah senyum yang ikhlas . maknanya senyum yang memang dari hati . biasanya kalau aku senyum tanpa nampak gigi adalah senyum yang hanya untuk posing atau dengan nama lain senyum kureng ikhlas dari hati . heheh :B

slogan - 
'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila hati ini berasa gundah gulana serta untuk menutup duka lara di dalam hati ini dan berlagak seolah diri ini tiada masalah ~

perghhh pe pasal slogan aku macam orang dah lama hidup je ~
haha aku nak tag - 

untuk lebih detail , klik saja banner contest itu :)

20 comments:

misyamissyou said...

peh hensem la kau dlm gambar tu..hehek! good luck! :)

DanieL AdiE said...

Dear Hana..

Thanx so much sebab sudi join Contest Adie...

Appreciate it..

All the best ya..

hana nabihah said...

misyamissyou - TQ ! hehek kacak haruslah ada :D

daniel adie - my pleasure :) TQ !

Mra Mastura said...

haha kacak yg sebelah aje deng!
hehe gudluck! thx join! hehe

hana nabihah said...

mra- hahaa sebelah pon sebelah le..ke yang atas tuh..wahaha :D

syamira zainan said...

gudluck!! :)

hana nabihah said...

tq syamira :)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Ayien said...

gudluck...=)

hana nabihah said...

@ayien - TQ :D

GKA said...

hahaha,macam2 la cik hana nabihah nie

hana nabihah said...

gka - huhuhuh..ape boleh bat :D

Gua Tertidur said...

good luck! boleh la share hadiah nnt :)

GKA said...

kalo menang share ngan GKA lor k

hana nabihah said...

gua tertidur - boleh sangat2..haha :D

gka - hehe mmg boleh... :D

laskar pelangi said...

hye darling!!
long time maaa tak singgah sini =)
u sihat?




good luck contest tu:)

GKA said...

hn: Anta la contest banyak...dpt nati nk claim nihhh...hahaha

Abg Stalker said...

dak hamdi da start bt contest le plk.kacak pic pki helmet.terpikat! $_$

hana nabihah said...

pelangi - TQ sayang :D

gka - hahaha takde sape nak tag le :p

abg - hahaha memang kacak brado ni :P

Azuree said...

cantik kak hana ni. hehehe