Friday, July 1, 2011

LETS JOIN THIS CONTEST

assalamualaikum ! sempena hari jumaat yang mulia , aku ambil kesempatan ingin melibatkan diri aku secara lansung dengan pertandingan hijab . bak kata orang hari yang penuh , kaf-ba-ra-kaf-alif-ta-nun !


cuma tekan gambar di atas untuk pergi ke blog penganjur pertandingan ! sila baca terma dan syarat dengan cermat sebelum menyertai pertandingan hijab ini :) 


aku pun sebenarnya tak berapa nak faham ! weird and cute ? aku rasa comel tu memang adalah ! HA-HA , tapi cara aku pakai hijab kuih lapis ni pelik ke ? apa pun , nah gambar aku yang ingin dipertaruhkan :)

aku nak tag
dan siapa rasa nak join pertandingan ini , join saja ! tak ada kena bayar yuran pendaftaran pon kat aku :D

sekian , terima kasih ! salam mesra kasih abadi , bubye !

13 comments:

Abang Stalker said...

sy tertarik dgn kueh lapis anda.haha

hana nabihah said...

@abang stalker
maceh babang :D

misyamissyou said...

erk..aku rase cm nak ngaku skrg gak kalah..hehee..

hana nabihah said...

@misyamissyou
penat aku taip nama ko..ko nak ngaku kalah..huh ! gedik ea ko :p

M Fizan said...

rajin join contest ea..gudluck :)

hana nabihah said...

@m fizan
hehe memenuhi undangan :) macehh ea !

Miz Novexx said...

yeay, pemenangnya adalah Hana nabiLah bukan Hana nabiHah.... err err, hihi( nak gelak comel boleh??? )
i support u la... ;)

epics said...

nak join gak ley? kih4...

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..hijab ni da macam kuih berlapis-lapis..hehe ;0
nyway nicE..
Gud Luck!

hana nabihah said...

@mizz novexx
AMBOI SIAP MINTA IZIN NAK GELAK COMEL GITU ! BOLEH2..MACEH LE SUPPORT I..HAHA :d

@epics
BOLEHHHHHHH SESANGAT :)

@qamarguyz
HEEEE MACEHHH ROY :D

misyamissyou said...

hehee..aku cm dah lame xpakai shawl whatever mcm contest tu mintak..kang aku bagi gambar header aku tu cm ne?boleh?

amir aizat said...

goodluck ye! hehe

NARDtheNERD said...

i nak join jugak lah...
hehe..
:)