Monday, July 4, 2011

hello readers !

assalamualaikum ! 
terima kasih kepada yang datang belog dan meninggalkan jejak ! buat masa sekarang , nak buka belog pun lemau je rasa . banyak hal nak layan ! eh padahal baru lepas layan cerita My Boss My Hero >_< nanti dah ada masa lapang , aku balas balik jejak korang ye :) 
jangan lupa tinggalkan jejak kat
 shoutmix

*hey aku nak tambah sikit , 
tadi sementara tunggu makanan sampai
lebih kurang pukul 18:50
Muadzam Shah tiba-tiba mendung !
tak lama selepas itu , hujan mencurah ,
kilat sabung menyabung , guruh bergempita , 
angin sangat kuat di sekitar kawasan . *takut tengok
dalam pada itu , sebuah motosikal jatuh tumbang ,
pokok besar di kawasan apartment aku tumbang .
sampai sekarang coverage handphone tak ada 
daripada pukul 19:15 sampai sekarang , pukul 02:55
talian internet Uniten pun terus hilang menyepi
& terima kasih pada bb maxis yang menemani

p/s - mood tak konsisten dengan baik

10 comments:

epics said...

owh... takder tenet ke? sian... epics pun guna celcom broadband jer ni. slow tapi xper, asalkan ley tgk blog. :D

hana nabihah said...

takder tenet takper..
ni coverage hp terus takder..
huu bb celcom kat sini pon slow..
sini maxis yang laju :)

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

folo blog hana ...xnak folo kita pun xpe ...salam :)

hana nabihah said...

wahai dreadlock , tersenyum den baca komen ko ni ;)

laskar pelangi said...

pelangi pun suka tengok citer my boss my hero!

superb!

:)

amir aizat said...

internet xde terus mood hilang kan,hehe

haninihanis said...

Berok maxis laju tak kt segamat? Bile cuti weyh? Raye ke ape baru na jumpe aku? Damn miss :(

misyamissyou said...

oh ni ke benda br yg ko nak buat? my boss my hero? hehee

Miz Novexx said...

cisss, kerana citer tu kau sanggup tinggalkan blog??? :D hahah,
rilek2 enjoy da show... aku tak layan sangat citer korea japan ni

Abang Stalker said...

"sebuah motosikal jatuh tumbang
pokok besar di kawasan apartment aku tumbang"

ayat cmne ni?pening.yg pasti,line tenet xde. :)