Tuesday, December 21, 2010

my heart :')

salam readers . minggu lepas dan lepas punya hal ni . baru aku nak update . kakaka . balqis yang tak sehat , asyik sakit perut je . alolo cian anak tante ni :')

 
oleh sebab itu , aku dan wana buat keputusan bawa balqis pergi klinik . hey wana asyik busy dengan telefon canggihnya . balqis , apa bikin tu ?


demm . nasib baik ini saja klinik yang kami jumpa . kami bawa balqis pergi klinik yang memang tak akan pergi lagi untuk kali kedua , sebab staff klinik itu yang sangat angkuh ! erm , tapi doktor india itu baik sangat . orang yang pangkat besar tak ada apa , yang kerja kat luar pula berlagak nak mampuih :') lepas dah check , dapat dua botol ubat rm30 dan doctor siap pesan :- bagi balqis minum air 100plus tapi jangan bagi kuantiti yang banyak tau ;)
dan inilah aku dan kawan aku :)) detik perkenalan bermula di plkn tahun 2007 . rasanya dah banyak kali mention yang aku dah kawan dengan wana dari tahun bila . tapi aku tak kesahlah . aku nak bagitahu lagi . muehehe . oke . see you soon . that's all .
p/s - thanks for reading my entry bebeh ;)

10 comments:

-telordibasuh- said...

hehe..3kali bace story ni hehhee

Mra Mastura said...

slalu g klinik mmg cenggitu kan.. =.= staff kureng sangat.. doc baik gilos!

hana nabihah said...

@ -telordibasuh-

ahaks..sampai tigaaa _ _'

hana nabihah said...

@ mra mastura

tau takpe . engat kite datang free ke . nyampah je ;)

Hanis Azla said...

banyak pula cerita org yg kat luar tu yer..

hana nabihah said...

@ hanis azla

hihihi..tau takpe..

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalo ada masa silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

hana nabihah said...

@ blade edge

rasanya dah 3 kali cakap ni - -!

~Dilazul~ said...

haha..sy xdpt pun plkn... :P

hana nabihah said...

@ dilazul

huhuh..yeke..best taw ! :)