Wednesday, April 27, 2011

sampai sekarang aku tak sentuh motor , kalau aku duduk belakang pon mulut aku bising je suruh kawan aku hati-hati :')

assalamualaikum !

hari ini hari rabu . aku duduk dua orang je sekarang ni dengan adik aku yang lelaki . tapi macam duduk sorang je . sebab masing masing sibuk . ayah dengan adik perempuan sekolah . mak kerja . ini aku tengah siapkan bahan nak masak untuk makan tengah hari . haha . tapi sempat pulak nak update ni kan ? aisey parah lak ai aku ni . 

sekarang 27042011 , dah tiga bulan enam hari aku eksiden motor . dan sejak seminggu dua ini , badan aku yang terhempas atas jalan dah mula rasa sakit sangat . macam berat saja badan aku . huh ! takut la weyh . bahu , dada , pinggang , tulang belakang . huuu nak cakap dengan mak aku , aku sakit . tapi aku takut la pulak . biar je lah ! cuma untuk kurangkan ni aku cuma sapu minyak panas kat badan aku . kurang sikitttt . tapi bila malam masa aku tidur , mesti aku akan terjaga saja . entahlah . masa x-ray dulu tak ada apa apa , harap sekarang ni tak ada apa la . 

doakan kesejahteraan dan kesihatan aku ya readers :')

dan terima kasih daun keladi kerana membaca .

 eh , aku ada sekali je bawa motor lepas eksiden , tu pon nak hantar kawan aku pergi perpustakaan . tu pon aku mulut bising sambil kaki menggeletar :p



14 comments:

Mr Danel said...

habihah..mudahan3 oky lah uh! mngkn efect lebam or calar jewk kot! tpi cam lme jewk kaw sakit ini! 3 bulan lebih! woahh !

hana nabihah said...

@mr danel

hahaha..name aku pon ko salah :P
bukan 3bulan lebih aku saket..ni baru aku sakit balik la weyh :p masa memule eksiden takder bnder pon..

Mr H said...

Kena try check tu...

hana nabihah said...

@mr h

nampaknye macam tu lah kan ? :')

Little_froggy said...

hoi! pegy buat medical cek lah doee, kao nih, bahaye kod mcm tuh!

hana nabihah said...

@little_froggy

weyh !! siyes aku takut bai nak buat :p

Mr Danel said...

Nabihah?!btol tak eja nme kaw nie! ahhaha!!

bek buat,, kng melarat susah! btol cakp katak pndek uh! hehehe

buat sahja! lebh baek mncegah!

Abang Stalker said...

doa abg sntiasa mengiringi biha.. :) semoga xde pape yg serius jd k.biha jgn la risau.klu skt selalu jgn pndm je.bgth mak ayah k.pd abg pun bole.. :D

hana nabihah said...

@ mr danel

haha baru betol !!!
okie dokie dd ! tetibe aku rase elok kot..aku tak suke hospital ~

hana nabihah said...

@ abang stalker

huuuu..maceh...kang mngadu..tak larat nak dengornye

UYC said...

biha jum merempit nk :P

hana nabihah said...

@ uyc

huwaaaaa !! dah babai dah :(

Nurfarahana Abdul Aziz said...

bihah, baik g cek..takut2 ada inside injured...payah tau...

hana nabihah said...

@farah

tu ar..aku bukan ape farah..aku takut nak dengar hasil nye..aiseh~