Tuesday, June 14, 2011

PING.BUSUK.ORG

assalamualaikum bebeh ! malam esok bersamaan hari rabu aku ada mid-term subjek Management Science ! jadi dengan separa khusyuk sekarang aku belajar untuk aku jawab esok . separa hilang khusyuk aku , aku sibuk dengan alam maya ! 

tulisan merah tulisan mengantuk
tadi aku dengan tak ada kerja dan dengan selamba mem'ping'kan url blog aku dekat PING.BUSUK.ORG . aku tahu site ni dulu daripada arwah telor ! cool siot site . sebab aku boleh ping link aku dan siap boleh nak kategorikan dengan rasa hemah . padahal kadang aku rasa macam tak ada pon dalam senarai . lepas itu aku buka site ranking . cari punya cari , akhirnya ! tersenarai juga blog comel aku . ceh kat num 28 gitu . aku suka dua nombor ini 2 dan 8 :D

korang pon boleh juga nak join PING.BUSUK.ORG dengan selamba dan penuh bergaya :)

sekian , terima kasih ! wassalam :')

11 comments:

KecohAbes said...

Tahniah..btw my blog tersenarai jgk kt Screenshot tu.. no.24.. hehe :)

hana nabihah said...

hehek saje bubuh gitu..

Miz Novexx said...

congrates Hana...Miz try Geng Blogger jer, tu pon dah lama tak bukak

Izat Tarmizi said...

TQ yang promote Busuk,Aummm..from admin-admin Busuk,kami datang nak tolong,sama-sama tolong menolong :3

Dari admin

theizat.com
tubelawak.blogspot.com
http://www.ayeemayam.com/
http://affanruslan.com/
neobob

dan telordibasuh.blogspot.com

Affan said...

Terima kasih sebab tolong promote web kami, dar Admin busuk. Sama macam Izat Tamizi kat atas :)

hana nabihah said...

@miz novexx
macehhh :D

@izat
haha siap ada aumm ! sama2 kasih :')

@affan
sama kasih neng busuk >.<

misyamissyou said...

hee..aku slalu gak gi situ sbb nk bw tp xpenah nk ping blog pn..xtau la nape..malusss..haha

hana nabihah said...

@misyamissyou
heheh..try ar..cool beb !

Muhammad Ariff said...

Saya sudah Busuk.

hana nabihah said...

@muhammad ariff
heheh bagus :D

syira said...

wah, best best!