Tuesday, June 14, 2011

header baru untuk blog baby yang berusia satu hari

assalamualaikum readers ! sesi blog review atau dalam bahasa melayunya ialah apa ek ? ulasan blog ! fuh macam pelik bunyinya :D hey aku baru siapkan tempahan header dan dekorasi blog untuk kenalan aku . dia baru bertatih nak buat blog ! jadi , marilah kita bersama - sama menuju terus ke blog cik fazilah ratim dengan hati yang besar dan riang oke untuk memberikan sokongan yang padu dan jitu ? :)

9 comments:

lala shaheila said...

cantik header tu, sgt bertuah..

hana nabihah said...

@lala shaheila
heee maceh :p

aLiEm KaKaShi said...

ouuuhhh...terharu nye sy,....hheheheh

M Fizan said...

chantex....nak mintak tolong buatkan header boleh?? :D

hana nabihah said...

@aliem kakashi
heee npe haru lak ?

@m fizan
boleh :)

!la ratim said...

hehehee.. :)

hana nabihah said...

:)

misyamissyou said...

weh..pas ni ko leh wt header free tuk aku kan? XD

hana nabihah said...

misyamissyou
insyaAllah >.<