Thursday, December 23, 2010

no more short sem !


salam . semalam duduk borak + mengumpat dengan member . baru aku dapat tahu , mulai tahun hadapan tidak akan ada lagi semester pendek . lepas habis borak + mengumpat , dengan sepantas kilat aku pergi tengok emel aku untuk lebih kepastian . oke oke . mulai tahun hadapan akan ada tiga semester dalam satu tahun . aiseh ! makin susahlah . macam mana nak cover cgpa yang semakin jauh daripada penglihatan mata aku ini ? dahlah aku ini agak lampi . macam mana ini . tanya lagi macam mana pula kan aku ini . jawapannya belajarlah rajin rajin hana nabihah !!! satu semester cuma tiga bulan seminggu je lebih kurang , nampaknya aku memerlukan sumber makanan yang lebih berkhasiat untuk menjana pemikiran yang cemerlang , padat dan jitu . haha . oke . ini sahaja . paipai readers . 

ho-ho-ho christmas lagi dua hari . so happy jingle bell for those people yang sambut :')

**************************************************************

p/s - tak kira musim , tiket dekat muadzam shah comfirm sold out ! terpaksa naik bas ting tong nak balik rumah :')

14 comments:

Nurulbadiah Lai said...

oo..baru tahu..heheheh..saje menyibuk..

have a nice day dear

hana nabihah said...

@ nurulbadiah lai

hihi..iye kakak :')
have a nice day too ^^

Syazwana said...

fuyoh gila lah..

tak suke blajar..

keh keh keh.

xd

hana nabihah said...

hahaha..tau takpe.. :x

-telordibasuh- said...

minuman berkhasiat coke
makanan berkhasiat meggi

hana nabihah said...

@ -telordibasuh-

ouh yes bebeh..

misyamissyou said...

aah..makanan berkhasiat tuk ko..bestnye tak de short sem..aku thn depan lau ade short sem, sumpah tak pergi sbb aku nk g beijing

hana nabihah said...

@ misyamissyou

wah..nak pergi beijing..nak ituttt :D
tapi kos meningkat lah..

Mra Mastura said...

aku nampak komen miss trus nak kate nak ikut g beijing gakk!! >.<

hana, sile belajar..dating jep..tett >.<

hana nabihah said...

hehehe..mra..kompom mimi jawab boleh...tpi M.A.S tau :p

misyamissyou said...

hohoo! boleh2..hehe M.A.S apakah? malaysian airlines ke? balik dr beijing br mas..pergi mahal yangg oi!

hana nabihah said...

mak ayah supprt la untuk MAS..hehehe
yela nk g china kena la MAS :D

misyamissyou said...

aku bkn MAS kot..SF okay..hahaa self finance

hana nabihah said...

wah wah wah..banyak saving minah ni..haha..kan best aku pon nyimpan mcm ko weh :)