Tuesday, June 28, 2011

mid-term dan dot dot dot

assalamualaikum ! hari ini dah hari selasa , esok dah hari rabu ! hari rabu adalah 'wordless wednesday' ! esok dah tak boleh nak panjang lebar bercerita walaupun memang tak ar guwa nak bercerita ! hari khamis adalah hari yang akan buat guwa sesak nafas kejap ! guwa ada mid-term der , 20% untuk carry mark ! lecturer guwa yang baik hati akan keluarkan soalan berbentuk esei , tak banyak pun topikkkk ! cuma 5 topik je . fuh ~ semalam rekod ar aku berjaga sampai 0430 am semata nak belajar . *tangan kat bahu mata ke atas ! sepanjang aku belajar dari sekolah rendah sampai habis semester lepas tak pernah guwa berjaga sampai pagi bute ! ha-ha ! 

wangi juga glade cool air , botol air dah kosong , kamus dari aku sekolah menengah , buku hitam , port internet yang menghubungkan aku dengan internet (free gitu ) , buku yang bindingnya pon terbarai , nota berkeping !
pengalas perut aku | sirap bandung dalam kotak manis gile , chewing gum , gegula , asam , clorets , kismis , kopi seplastik , stok maggi yang berkurangan , bahagian bawah ialah jajan saja :')
dalam masa guwa belajar tu , memang mata ni asyik mengantuk je ! setan banyak sangat bergayut kat kelopak mata ! fuh ~ tapi bila buka blog epics usha gambar terus cerah pulak biji mata ! tak ke haru gitu ? (T T) hehe , guwa memang suka tengok gambar ! sebelum epics , belog gambar yang lain guwa suka ialah blog telor ! dulu tima guwa gagah perkasa serta kuat semangat , guwa selalu tengok kari-ngeri sambil makan maggi ! memang shiokk tak ingat ;D sekarang ini je jarang-jarang buka ! hehe ;) ehh ada yang suruh guwa buat review benda apa guwa pakai kat muka , adeh malu ar nak buat sebenarnya ! huuu ~ 

oke ar , salam mesra kasih abadi ! hah ? hehek , bubye 

12 comments:

Abang Stalker said...

kari ngeri,mkn dgn megi kari berapi.mmg mantop :)

UYC said...

biha awk gler ea :P

hana nabihah said...

@abang stalker
HEHEK , TAU TAKPER ! TERBELIT USUS PERUT DIBUATNYA :D

@uyc
EWAHHH..NAPE LAK GILER ?

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

Goodluck with the mid-term! :D

Miz Novexx said...

good luck mid term,
btw salam mesra kasih abadi juga... (^_^)V

Gagak said...

Gudluck wei exam nnt..hehe

hana nabihah said...

@ Nur Syafiqah Md Takiyudin
@ Miz Novexx
@ Gagak

maceh ye koranggg , salam mesra kasih abadi <3

KecohAbes said...

wah..nk exam dah..gudluck yea..hehe~!

epics said...

he3... patut r xnk gi foodcourt... kih4...

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

apa pun lu studi rajin2 k ...goodluck dari guwa ...haha

Apih El Nino said...

Goodluck mid term tu :)

hana nabihah said...

@ KecohAbes
MACEHHHHHHHH :D

@ epics
HAHA TAK ADA LAH SEBAB TUH XNAK TURUN FC :P

@ hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock
MACEH BAI ! GUWA EGT PESAN LU :D

@ Apih El Nino
TQ APIH :)