Wednesday, May 11, 2011

assalamualaikum !
gang , aku perlukan masa untuk bersendirian .
bila aku kata , aku perlu untuk jumpa seseorang .
aku betul betul maksudkan .
dan apa jua aku cakapkan aku betul betul maksudkan
tapi tak apalah aku faham kalau korang sibuk ~
geng ! aku minta maaf ye ,
aku tutup dinding 'muka buku' aku dari pandangan semua .
aku oke oke je , alhamdulilah sihat ! 
nanti bila ada masa lapang jumpa je lah .
terima kasih banyak-banyak ye , 
tanya khabar aku dekat inbox aku . 
nantilah aku balas mesej dekat inbox dengan hp
aku macam tak ada mood sikitlah :')
minta maaf sangat kalau ada yang terasa hati dengan aku .

p/s - aku sedih sikit dengar lagu dekat ruangan better half

7 comments:

misyamissyou said...

hm..ok..faham..take your time..kalau pasal org lain tu, jgn pk sngt..wt skt hti je nnt..

hana nabihah said...

@misyamissyou

thans mimi :')

UYC said...

no da knp plk ni biha?

UYC said...

typo plk: ni da knp plk biha -__-"

Abang Stalker said...

jgn la sdh..bg dia masa.sentap kot..dia ikhlas tp HN tetbe je lbhkn org lain.kne la fhm k.

nazirulhazwan~ said...

fuh, kenapekah sebegini?
chilex ye babe:DD

hana nabihah said...

@uyc
masalah jiwe..hehek ~

@abang stalker
ouh ha ! oke oke ~

@nazirul
abang naz , yup chillax :p