Thursday, February 17, 2011

surprise b'dayy cake for me !

Assalamualaikum readers :)

long time tak update diari aku . entri kali ini aku nak coretkan mengenai hari yang sangat bermakna bagi aku . haha . pasal b’day aku la . sila jangan muak oke :D aku nak ucapkan muchas gracias banyak banyak kat sayang sayang aku : amerul , falihin dan halim . thanks datang  Melaka pada 12 februari  semata – mata untuk buat surprise kat aku . walaupun aku tak melatah : opocot mak ekau ! tapi aku serius terharu dengan korang . cuma tak ada lah sampai menanges . huhuhu . gua steady ! hiks . kalau nanges kompom aku kena bahan je kan :p oke enjoy all the photo ya ! :D

thanks halim for the cake.dia kata beli sebelah secret recipe , kire ada bau2 secret recipe la ni dia kata :D
tangan budak tua pada 16februari yang usaha hidupkan lilin :)
mentang mentang api dah hidup , tangan dah tak jaga api dah..huhu :p
hey pilin :) wehoo ! at last lilin aku dapat dihidupkan di San Bora Seafood :')
heheh peace to all <3
kucing garong !

aku ada rakam diorang nyanyi lagu b'day untuk aku . tapi tak dapat la nak share . haha . oke , tahun depan boleh sediakan lilin 23 batang pula ye sayang sayang ku :')

and

happy b'dayy pilin on 16 februari ! 360 minit tuh bercakap..rekod negara pun pecah ! pergh , parah :')





12 comments:

!tomatokering! :) said...

hepy beday laling ! ;D

hana nabihah said...

@!tomatokering! :)

thanksss :D

Mra Mastura said...

waaaahhhhh..lambat sket wiish.. happy birthdayyyy!! XD

hana nabihah said...

@mra mastura

wahhh..lambat 8 hari nihhh..tq bebeh :)

Magrib said...

entry cool. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Mari lah ROGOL saya!

hana nabihah said...

@magrib

thanks..

aLiEm KaKaShi said...

anyway....ape2 pon happy besday k...tggu hjung bln nie plak...kt wat suprise kat pilin...huhuhu

hana nabihah said...

@ aliem kakashi

mekaseh halim..aah xsabar nak sambut b'dayy dia pulak :D

sri juju said...

happy belated beday !

sri kluar dlu .
0602 ! :DD HAHA ~

hana nabihah said...

@sri juju

thanks lil sis :D

UYC said...

hppy bufday biha :)

hana nabihah said...

@uyc

hahaha bak hadiah :)