Tuesday, March 1, 2011

hello march :')

assalamualaikum readers :')

belog aku sudah berhabuk la . fuh fuh ! lama gila aku tak update . aisey . bukan tak nak update , tapi aku rasa sekarang ni aku macam kurang sangat masa dengan lappy aku ni . sekarang pun sudah bulan march . aku berharap aku semakin kuat dan tabah menghadapi masalah aku dan cabaran dunia . sigh*

apa pun , aku nak cakap aku dah tukar url belog aku . nama baru ala ala jepun lagi tu nyah :')

hanashiro82

hana - bunga , shiro - putih and 82 stand for my date of birth dude ! bila bergabung jadilah hanashiro82 :D kenapa aku tukar url yep ? sebab aku rasa , aku nak tukarlah ! tak ada sebab spesifik yang lain pun nyah ~ tapi just nice kan url aku ni readers ???

p/s - hey ! i keep smiling even when i feel so sad :')

4 comments:

Hanis Azla said...

fuh..fuh. akak tolong hana tiupkan sekali sawang tu.. he..he.. nice name for url baru tu..

hana nabihah said...

@hanis azla

hehee..dah clean sikit dah !
thanks akak :D

misyamissyou said...

aaaa!! bunga putih yee..heee

hana nabihah said...

hey.. i love that colour beb ! <3