Friday, June 10, 2011

GOOGLE guitar chord

assalamualaikum ! 


hey hari yang sangat kacak bagi aku ! korang semalam ada tak buka home untuk google ? kalau yang buka tu for sure korang perasan macam ada gitar dekat home google kan ? ia sempena Les Paul birthday . ahh aku pun tak tahu sangat . heyy , semalam aku dengan tak ada kerja , study la chord gitar untuk diaplikasikan . dengan berbekalkan ilmu pendidikan muzik yang aku belajar masa darjah enam . aku main lah gitar dekat google sampai hilang rasa jakun dan gayat aku . jadi hari ini , aku nak share sikit chord yang aku tahu . nanti korang boleh lepaskan gian main gitar di google (kalau ada lagi) :')

happy birthday 
1 1 2 1 4 3 1 1 2 1 5 4 1 1 8 6 5 4 3 2 8 8 7 5 6 5

lagu aku belajar masa main recorder masa darjah lima
m n b n m m m m n n n m m m m n b n m m m n n m n g 

lagu negaraku , intro jelah :p
1 1 6 4 4 4 8 6 4 3 4 5 1 3 4 5 6 7 0 9 8 7

korang cubalah , best gila ar doodle google ni ! buat aku tak tido malam beb ! :D terima kasih daun keladi kerana membaca :')


13 comments:

Cik Michiko said...

alemak . . . tak reti la nak main GITAR nie . . ahaha . . pandai dengar taw la . . hihihih

iszieylyanziy said...

seronok4x.,

SweetLikeWhat said...

TAK PANDAI MAIN GITAR..HEHE

misyamissyou said...

agak ko main sepanjang malam ea? aku smlm pg2 on9 puas main gitar tu je..hehe :P

hana nabihah said...

@cik michiko
hehe..samalah kite weyh :p

@iszieulyanziy
kan ? :D

@sweetlikewhat
heee..boleh je kat lptop :B

@misyamissyou
yup2 sepanjang malam..best2 !

syieda said...

syieda maen petik je ngn courser..hahaha...tp google skrg mcm2 die ltak kan? best!! ^_^

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

tak reti main gitar jugak....

ajar bley...haha

hana nabihah said...

@syieda
hee tau takper :D

@DefarhanoVII a.k.a BoyPJ
meh daftar kelas :p

A retarded kitty said...

Instrumen muzik buat saya pening

hana nabihah said...

@a retarded kitty
heheh meow meow ! xpening pon >.<

UYC said...

boleh tuju lagu?

hana nabihah said...

@uyc
bolehhh :D

Anonymous said...

lain jer kot guitar tu...