Tuesday, November 16, 2010

HB BALQIS :p


*******************************************************
131110 dah genap dua tahun dah anak tante
selamat hari lahir , Balqis Nur Ainaa :)
comel dan degil anak tante ni..hehe..
yang penting mata balqis itu
ikut mata tante yang comel ni kan :D
nanti tante free , tante datang melaka
kita sambut birthday balqis ya :)
******************************************************* 

17 comments:

Mario said...

happy belated birthday utk balqis... come dia...

hana nabihah said...

@ mario

tengoklah tante dia :D

-telordibasuh- said...
This comment has been removed by the author.
-telordibasuh- said...

haha nape die nak ikut matu u lak hahaha..
suke2 je hahaha

hana nabihah said...

@ -telordibasuh-

haha..sebab i kan merangkap tante dy..mesti ikut mata dy..hahaha :D comel tak anak i ni ?

-telordibasuh- said...

hahaha...comel laaaa

hana nabihah said...

@ -telordibasuh-

tak ikhlas betul :(

-telordibasuh- said...

serius iklas laaaaa..
serius ni!!!

hana nabihah said...

@ -TELORDIBASUH-

SAYA TAHU AWAK TELUR..JANGAN LA SERIUS SANGAT..TAKUT PECAH LAK ! HAHAHA..SERIUS NI TAU ;)

misyamissyou said...

aw..comey anak ko..ingt boy td...huhuu

hana nabihah said...

@ misyamissyou

haha..dah dua kata ni boy.. ^^

misyamissyou said...

sebab rambut kot..lau pnjang ye nmpak girl...

hana nabihah said...

hehe..nanti aku suh mak dia belekan rambut panjang bia nampak ayu..haha..tapi aku dulu pon rmbut always pendek..hehe..baru rock!

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..br tahu pasal blog ni.

anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya :-D

regards,
BLADE EDGE

Melati said...

Balqis, Happy belated birthday comell =))

hana nabihah said...

@ melati

thanks :)

hana nabihah said...

@ blade edge

salam..thanks for coming :)