Tuesday, August 26, 2014

si pengguna tegar bio essence :P

Assalamualaikum! 

well.. sejak aku meng-kerjaya-kan diri sendiri di sebuah pekan kecil di Melaka, kulit aku sudah menjadi tidak sebati lagi warnanya.. dan telah memaksa aku mencari pencuci muka baru di Guardian.

*gambar hiasan:- sekitar majlis kahwin rakan tempat kerja*

jadi 

SEBELUM - Bio Essence Bird Nest
SEKARANG - Bio Essence Tanaka White

sehingga kulit menjadi sekata aku akan teruskan penggunaan.. semangat membara sangat ni!

wahhhhh sejak dah 25++ aku semakin risau kondisi kulit ku yang tidak konsisten, tak boleh nak makan bukan-bukan sangat.. kang mulalah dapat hadiah seketul dua jerawat di muka!

bagi aku dua-dua produk ni aku suka.. takde bagi effect kulit menggelupas, kering ke apa.. yang penting kena minum air masak secukupnya :)

okaylah.. nak mandi dan cuci muka bersih-bersih dengan Bio Essence Tanaka White ;)

Sekian, wassalam <3 p="">

1 comments:

Bihah said...

Bihah dah follow blog ini,kalau sudi follow balik blog Bihah dan singgah selalu
http://bicarabihah.blogspot.com terima kasih