Friday, December 13, 2013

motif sangat!

Assalamualaikum!

Kenapa update blog? Sebab ternampak entri kawan sekolah aku cuba membuat 'come back'! So do I.. dah lama nak menulis balik dalam blog.. tapi selalu cakap dalam hati & dengan kawan-kawan :- dah tak ada passion!

Start menulis blog tahun 2009, masa tu baru 20 tahun. Kalau nak tahu, masa tu membloggingkan diri sendiri adalah macam TREND! haha tak tahu lah nak kata kejar glamour ke apa kan? Tapi rasa macam satu kelegaan, bila dah tulis & publish. Suka di blog, marah di blog, sedih di blog.. pendek kata apa-apa semua di blog.

Macam-macam sebenarnya aku dapat dengan blog : kawan, duit, errr ape lagi eh? tadi kata banyak! aiyakk stuck pula.

kalau siapa dapat tafsir apa kena mengena gambar ni memang hebat!

okay la.. sehingga aku terjumpa 'passion' untuk menulis di blog!

terima kasih, wasalam!

* nak ubah semua yang ada dalam blog sedikit demi sedikit

5 comments:

cintailmu89 said...

selamat kembali berblog =)

hana nabihah said...

TQ cintailmu89 :)

misyamissyou said...

alone...
demm aku tak pandai teka

hana nabihah said...

kau sentiasa betul beb!

Mr.Superman said...

dan jumpa guwa. hahah