Sunday, July 17, 2011

PreLoved Hn

assalamualaikum !

hai korang ! aku ada satu soalan yang ingin aku tanya dan jawab sendiri . soalannya berbunyi : 

apakah itu preloved

oke mengikut google translate  preloved ialah pra tersayang . tetapi mengikut kefahaman aku dalam bahasa inggeris pula previously owned / used atau dalam bahasa yang lebih mudah ialah second-hand . 

haha bukan aku nak perbendaharaan kata atau apa pun sebenarnya . tujuan aku buat entri ini untuk beritahu dunia yang aku ada jual baju , kasut , beg , seluar , skirt , kebaya dan baju kurung terpakai . semua barang yang dijual adalah milik diri ini dan teman rapat . harga yang aku paparkan juga amatlah berbaloi-baloi . jadi aku dengan berbesar hati ingin berkongsi dengan korang apa yang aku jual 

ada cardigan
ada flat shoes dan wedges

ada beg

dan pelbagai barang lagi di
PreLoved Hn

sekian , terima kasih :')

yang benar ,
hana nabihah

3 comments:

Abang Stalker said...

phewit..da jd boss ada butik sdri. ;)tahniah bea.

misyamissyou said...

sbnrnyekan aku suke gila kat kasut flat dlm gambar tu..tp fulusnya ngak ada... T_T RM40 kan? huarghhh! pas tu saiz kaki aku..aiyaaa

hana nabihah said...

@abang - hehe maceh abang ;)

@mimi - beb ! inbox ar..segamat je pon..semua bisa diaturrrrr :D