Tuesday, April 19, 2011

Contest Natural Beauty - Abg Stalker

assalamualaikum readers !

bahawasanya pada hari selasa yang selesa ini , aku ingin melibatkan diri dalam pertandingan CONTEST NATURAL BEAUTY - ABG STALKER !  fulamakkkk tajuk dia weyh . tak sia sia aku belajar english edukesyennnn kat sekolah dulu . kalau tak macam haremmmm tak faham ! oke , oleh kerana abang stalker ni nak gambar aku yang suci dari gejala tambahan di muka . aku pon letak ar gambar ni yang aku rasa supernatural _____ ( sila isi tempat kosong sendiri oke ) :p aku pilih gambar ni pesal tah = = ! aku rasa zaman aku sekolah la muka aku bebas sebarang mekap bagai ! sebab nak pakai bedak pon aku malas huahua ! malah pencuci muka pon aku tak pakai walau ada..wuuu ~ sebelum korang join contest ni , korang baca dulu terma dan syarat yang ditetapkan oleh abang stalker kite tu yek ^^
gigi aku ni boleh menang tak berus gigi daripada abg stalker ?




 tekan sini oke readers kalau nak join !

aku nak tag
owner http://www.doposen.com/
dan owner http://amiramastura.blogspot.com/

terima kasih daun keladi kerana membaca ! :')




7 comments:

UYC said...

sy kacak tau kompem2 la sy mnng nnti hahahhaa

Mra Mastura said...

aku tak nampak url tu tetibe =P

Abang Stalker said...

gile cun minah ni.. :P supernatural beauty! :) hana cm berharap sgt nk berus gg ek.ok,serius ni klu hana mng iz bg berus gg double punyerrrrr.. :D gud luck si gangster!

aLiEm KaKaShi said...

fulammakkkkk...mmbe aku ke nie...hahahha

hana nabihah said...

@aliem kakashi

salah ke aku nampak sebegini ayu ? ko gelakkan aku ea..

aLiEm KaKaShi said...

hahahah...mne ad aku gelak...cume terkezut jek...

hana nabihah said...

haha yela kau ~