Thursday, April 7, 2011

ACARA BTO : REVIEW 100TH @ 1ST ENTRY !

assalamualaikum readers :)


aku nak join ACARA BTO : REVIEW 100TH @ 1ST ENTRY ! tapi aku nak buat dua dua sekali . haha . ni semua pengaruh kak mra kite . oke , jom layan entri pertama aku dan entri seratus aku :)

1 . entri seratus
klik gambar untuk ke entry 100 aku :)
dengan 16 komen . entri aku yang seratus mengisarkan benda yang aku agak ________ ( sila isi tempat kosong ) . masa ini aku agak tak tahu lah apa dalam kepala otak aku . yang penting entri ini berkaitan dengan si dia yang dah tak ada lagiiiiiiiii dalam hidup , peace ^^v

2. entri pertama

klik gambar untuk ke entri pertama aku :)
hehe ! tu diaaaaa entri pertama aku . mukadimah kata nye . ecehh . agak poyo kot . ala ala gud gud jep ayat aku . wakakakakaka . entri pengenalan daripada aku lah ni beb ! chill :D

********************************************************
aku rasa kelainannya serta perbedaan dengan entri pertama dan seratus aku yawww ! hahah . dulu aku tulis macam dalam bahasa sms ! sekarang aku lagi suka taip penuh . baru senang nak baca . itu sahaja , wassalam !

thanks for reading :)


6 comments:

misyamissyou said...

wah..blog nk kne review la ni ye..heeee

Mra Mastura said...

haha.. same ah! dulu aku tulis bahase sms gak kot..skang da mcm skema lite2 seket.. keh3.. =P

hana nabihah said...

@misyamissyou

heheheh..mestilah..cube ko buat..mesti ko perasan punya apa yang lain weyh :p

hana nabihah said...

@mra mastura

heheh bukan skema..tapi bahasa baeeeekkkkkk punya weyh..hihi..bila aku tlis bhasa sms tu rasa mcm tak senonoh je pulak :p

sarah said...

hye hana..

just hit u back about the shoes..
may reduce it to rm70 (excluding postage)..

and if u interested may text me asap ya,send msg to FB Sarah Hata.
Tq ;p

nelly said...

entri menarik !!