Tuesday, March 29, 2011

FAM( I.Love.You )

assalamualaikum readers !

feri penang with dira :)
hey sudah petang selasa bebeh ! tadi mak aku sms aku weyh , excited kejap ! sebab mak aku ni agak tak pandai sikit benda yang agak teknologi . itu yang teruja lebih tu . sebab yang mak aku tahu , hp dia cuma untuk buat panggilan dan jawab panggilan saja ! hey baru anak mak ini nak telefon mak , mak dah sms dah tanya khabar . lepas tu terus aku call mak aku kejap . huhu . tiba tiba rasa rindu sangat dekat keluarga aku yang lima orang ini jep :) cepatlah cuti semester ! aku tak sabar nak jumpa ayah aku , mak aku , adik aku yang lelaki (wan), adik aku yang perempuan (dira) wuuuuuu (T T)

wan & dira :)
tadaaaaa ! disebabkan cuti semester dah nak dekat dah ni kan weyh ! hey hey banyak perancangan dalam kepala otak aku ini ha ! yang paling penting hari buruh nanti akan sibuk banyak lah . bukan sikit lagi tuh . huhuhu ;p okelah . nak pergi study kejap . hui esok ada paper lagi  ( international business ) , alhamdulilah paper tadi ( psychology ) aku boleh jawab dengan agak baik . yang aku tak suka kan lusa pun aku ada paper ( customer buyer and behavior ) ! hey aku memang sukalah paper berderet 3 hari ini weyh . hihihi . oke paipai readers . wassalam :')



4 comments:

Hanis Azla said...

sedang rindu2an yer hana.. takpe setelkan exam dulu.. all the best hana..

hana nabihah said...

@ hanis azla

thanks akak :D

Efa said...

hoit ble g penang???wah2 xhabaq cek pun na

hana nabihah said...

@efa

ahaha..cuti sekolah baru ni ha..alalala..kalo btaw ko kompom xder kt penang tuh..hihi :p