Tuesday, December 14, 2010

tagged dari AMIRA MASTURA

as-salam readers . hahaha . aku dapat tagged daripada AMIRA MASTURA budak perempuan berambut pendek . i seriously like her hairstyle . cool gila la . wow ! soalan soalan nya boleh tahan jugak . macam good good je aku nak jawab ni . haha . tapi tak apa , aku jawab dengan sepenuh dan setulus hati aku ye . muehehe ;)

1. Pernah tak anda rasa anda hot?
hahaha . banyak kali kot aku rasa diri aku hot . goodgood tak aku jawab ? haha . jangan tanya kenapa lah aku riak semacam ni , especially kepada cewek bekas kekasih aku ! kakakaka . 

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang
malaslah . tenet macam siput (oo) !

3. Cerita pasal wallpaper tersebut.
oke sebab aku malas nak upload wallpaper aku . meh aku bagitahu , wallpaper aku ialah gambar aku dengan kawan terbaek aku . susah senang bersama tau ! dengan couple pun tak macam ini tau . aku sayang kau sangat wana . hehe . muahh muahh ;)

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
 tahun 2008 . lama kan ? sebab aku tak suka makan pizza lah ;)

5. Lagu paling terbaru anda dengar?
tak tahu la apa yang paling baru _ _ !
 
6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
 tengah makan nasi dengan ayam dengan kicap , ada nota cbb kat sebelah aku , tengah mesej dengan kumar ;)
 
7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
comel :)
 
8. Tag lagi 5 orang
owner http://wawathelittlepinkmonster   
owner http://www.mayaqarmyla.net/ 
owner http://mid-sayang.blogspot.com/ 
owner http://pinkfrogy.blogspot.com/ 
owner http://syazmaa.blogspot.com/ 
 
9. Siapakah orang no. 1 kepada anda?
rakan blogger saya , umur dia baru 13 tahun :)  
 
10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5.
hai kakak . semoga ceria dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang :)
 
11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
dengan hubbynya . cinta alam maya tuh !
 
12. Bagaimana hubungan anda dengan no. 2?
rakan bloggers :)
 
13. Kata-kata cinta untuk orang no. 4.
katak pink , muah muah lebiu .har-har-har !
 
14. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag
yang pertama rakan blog aku .
yang kedua dah habis tag baru aku perasan semua perempuan . 
yang ketiga .. errrr ..
yang keempat ? apa ye ?
yang kelima _________________ 
 

4 comments:

Mra Mastura said...

haha.
tengah msg ye.
aku xmsg2 dgn sidie pun
huhu :P

hana nabihah said...

hahaha..ye..
bateri kong ni baru stop..
miahahah.. ;P

.:. Maa .:. said...

tq dik... terpilih gak... hehehehe, harus siapkn homework ini... tQ lagi tau... (^_^)

hana nabihah said...

hehehe..welcome kakak :)