Thursday, December 9, 2010

jumaat kedua ;)

salam readers :) ha-ha entry khamis malam jumaat la . sebenarnya kan aku agak teruja la untuk hari esok . sebab esok adalah date aku untuk kali kedua bersama kumar . date kali pertama sangat cool . sebab aku dan kumar telah menyakiti bontot masing masing . choi ~ jangan berfikiran kotor . haha . sebab kami menjelajah satu malaysia . itu yang sakit bontot . walaupun kumar tak cakap dengan aku , tapi aku tahu kumar mesti sama macam aku . kalau tak sama macam aku . adalah something wrong tak kena dengan kumar tu . haha . tapi sepanjang dalam kereta aku asik membuta je . haha tak boleh bawa jalan lah aku ini . lepas tu bangun dengan muka terkejut , tanya dah sampai mana ? haha :D

sebab awak kan manusia kumar . mestilah sama saja apa yang awak rasa dengan saya . haha .betulkan kumar ? seriuslah kumar . saya segan dan malulah dengan awak . walaupun awak macam pingu , saya tetap malu dengan awak tau . lagi lagi kalau awak tengok tengok saya . rasa nak cucuk je bijik mata awak tu . agak memang tak tahu ke kalau drive kena fokus pandang depan ? ei ~ saya masih belum berkahwin tau . jadi saya tak nak la sia sia kan tuutttttttttttt* ( sila ganti tuuttttt * dengan perkataan yang sesuai ) haha . dupdapdupdap . serius saya berdebar debar nak jumpa awak esok . oke . ini sahaja readers . wasalam :)


14 comments:

misyamissyou said...

weh...sape kumar?! suka plak kan dia ni..siap berdebar lak tu..aku pn turut berdebar..haha

hana nabihah said...

hahaha..biarlah rahsia..
tu lah dupdapdupdap aku ni..

mRa said...

muahaa!!
date tuhhhhhhhhhhhhh!!
ni aku jeles nih?
btau aa sape sape sape!!

selamat berdating!
aku jak xtau ble leh jumpe mr prince. wuwu

hana nabihah said...

hehehe..mekaseh..
kakakakaka..poning nak pakai baju apa ni..

-telordibasuh- said...

hahaa..perhg..date hari jumaat tu..
cukup berkat hehehee

hana nabihah said...

hohoho..tau takpe..
kaf-ba-ro-kaf-ta-nun ;)

Jeely jelly said...

kumar ? melayu ka ? huhu.. date ari jumaat seyh.. bagus2... selamat berdating ! ♥ :)

hana nabihah said...

hehe..keberkatan tuh ;)
thanks..kikiki♥ :)

nurayunni said...

wwaaahh..sape tue??

hamzah ian said...

ko naik motor menjelajah eh?

hana nabihah said...

@ nurayunni

hahaha..no komen..

hana nabihah said...

@ hamzah ian

haha..naik moto lagi da pecah bontot da..

mrdudu said...

kumarsivagara kan???:D

hana nabihah said...

@ mrdudu

hahaha..lebih kurang lah ;P