Friday, September 9, 2011

entri gembira untuk aku | entri sentap untuk penganjur GA dan CONTEST yang ...

assalamualaikum ! untuk kesekian kalinya aku update . update sebab aku gembira , pertama kali aku dapat hadiah yang betul - betul tiba di depan mata daripada rakan alam maya . sebelum ini , aku ada menyertai beberapa pertandingan yang dianjurkan rakan alam maya dan aku juga ada menang 4 pertandingan lain , tapi hadiah tak pernah nak sampai depan  mata aku . huh kecewa hati mak ni nyah ~

baru - baru ini kan aku ada menyertai pertandingan 

CONTEST CARA PAKAI INNER COTTON PALING KREATIF

dan aku telah memenangi 10 helai inner yang jarang-jarang aku akan beli sendiri dekat kedai ! hahaha !


thanks cik nadia menunaikan janji , selesa beb try tadi :)
walau bagi orang lain , eleh inner je pon ! ko dah takde duit sangat ke nak beli inner ? tu pon hamak sangat ker ? eh ade aku kisah ke mak jemmah ? sikit pon aku tak minta ko punye $$$ tau ! :) yang penting sekarang aku dah dapat , kalau nampak aku pakai inner tukar-tukar dan kerap pakai selendang lepas ini , jangan jeles taw ! :p thanks kepada peng-LIKE :)

tapi jangan lupa juga , 
di sini aku ada pesanan ikhlas daripada hati aku 
kepada orang yang suka menganjurkan contest :-

- jangan suka suki nak buat contest kalau setakat rasa nak tambah follower berjuta-juta lemon
- tolong jangan nak jadikan kami FOOLOWER tapi FOLLOWER , faham tak apa aku maksudkan ?
- kalau rasa tak mampu tunaikan janji , jangan suka buat janji ( munafik taw ) kalau ada apa hal pun , sila beritahu dekat fb ke blog ke apa ke ~
- jangan suka hati dan gembira nak umumkan pemenang , tapi hadiah habuk pon tarak ! terus buat bodoh je ~

kalau kerap kali jumpa penganjur kaki kencing macam ni , maka hilanglah manisnya kemeriahan contest dan GA tau !

sekian , entri pendek daripada aku ! terima kasih :)


5 comments:

misyamissyou said...

haa beb..tahniah ko menang..nak le satu inner..hehhe :P

sbb ni le aku jarang2 nak join contest GA..sbb aku tgk dulu syarat contest tu..kalau mintak follow mmg xjoin..ko tau aku kan..hehe
tp alhamdulillah, stakat ni contest/GA yg aku join n menang, hadiah semua smpai..

halidaRahman said...

best lahh :)

Mra Mastura said...

nk pink!

LiFe KaMi said...

ada juga ye org buat contest mcm tu..
tahniah dapat hadiah..
bukan senang nak dpt..org yg bertuah je..:)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

kaki kencing. :P bt kontes bg rm1000 la.pastu tipu.wawawaaa ;))