Sunday, January 2, 2011

hadiah tahun baru !

on 010111 with them :')
bersama bff dan anak tante :')
arab la sangat ~
dan patutlah muka aku macam macam semalam , ada gigi macam ni . mood pun tak baik sangat . aiseh ~
aduh ! benci la sakit bulanan ini :( apa pun tak boleh sekarang ni . nak makan pun asyik terbantut je , tapi badan tetap gebu . tak turun turun pula tu . hulamakkk ! yes aku tengah period pain . semua perempuan yang menerima nasib macam aku sudah semestinya benci akan period pain dan inilah hadiah tahun baru aku untuk 2011 ini ! bhahaha :D hey ! bila dah period pain ni kan tuan tuan dan puan puan , mesti pinggang aku rasa macam nak patah je , perut rasa nak terkeluar . sekarang pun tengah rasa macam ni lagi . okelah . aku nak beristirehat sebentar bersama coke . paipai :')

p/s - bilalah senggugut ni nak hilang kan ?

dan

sempena tahun baru juga lancer aku dapat saman dekat batu berendam :')

8 comments:

Mra Mastura said...

nak coke jugak!! =.=

kau g baring2 sujud .. hoho..

hana nabihah said...

@ mra mastura

hahah..tau takpe..gah besujud dah..

shazlea shayla @ maria said...

happy new year

hana nabihah said...

@ shazlea shayla @ maria

happy new year too :D

-telordibasuh- said...

lancer kene saman?hahaa biase la tu

hana nabihah said...

@ -telordibasuh-

smart sangat siot . tu polis saman .

misyamissyou said...

hoho perut cm nak terkeluar hahaha! nice one..weh ko mkn ubt x? panadol ke?

hana nabihah said...

@ misyamissyou

haha..aku xmam ubat..ni dah elok sangat..