Thursday, October 28, 2010

salam . terasa tekanan gila la final exam kali ini . tadi paper micro . damn ~ banyak tercengang . tapi aku buat je la . betul tak betul belakang kira . lepas habis exam . aku dengar semua mengeluh . soalan bapak susah . budak pandai pon kata macam tu ! maknanya ouh yes , betul tu memang susah . soalan revision yang kami buat hanya 1/3 saja . nasib baik la carry mark aku untuk subjek ni agak bolehlah . takut gila la . takut pointer ni jatuh . aku ni dahlah kategori tak cerdik . nak jaga pointer pon susah je rasanya . minta mintalah aku lepas . haha . dua paper lagi tinggal sebelum aku cuti . paper lusa ini pon paper calculation . huh ! stress je rasanya . dah dah kejap lagi nak qada' tido kejap . 

hati kecil berkata : aku gembira dengar suara dia ;)

4 comments:

misyamissyou said...

huieeee..aku dah qada' tdo ptg tadi..mlm ni mesti jd burung antu..huhuu..gud luck la tuk paper kire2 ko..sbb assignment kire2 aku tu rase cm nak cmpak dlm tong smpah jek..hatoyyy! naseb xde exam..

hana nabihah said...

hahaha..aku baru bgn ni..lama gile aku tido..dasyat..malam ni kompom tak tdo..xnomal ar aku..hhahaha..mekaseh mimi..

Hanis Azla said...

good luck hana..

hana nabihah said...

tq kakak :)