Friday, September 17, 2010

open house itu reunion !

hey readers ! macam mana raya kalian ? seronok tak ? aku jangan ditanya.aku rasa tahun ini aku beraya sakan la.padahal mood nak raya pada mulanya macam so-so saja ! nak ikutkan semalam juga nak update tapi malangnya aku keletihan beb ! dari kelmarin sampai semalam , dari pagi sampai la ke malam.penat mak~ tapi shiookk ! kami kawan dari sekolah rendah.yang sama sama tadika pon ada.aku sekarang 21tahun.bayangkan berapa lama sudah.kali ini memang berpuas hati sangat.terima kasih juga semua sebab serbu rumah aku dan habiskan makanan yang disediakan untuk korang.walau perut korang dah bentak ! haha.jom tengok tengok gambar kami beraya..gambar ini pun dari kamera rakan-rakan.jadi jangan marah ya empunya gambar :) aku sekarang pon masih menunggu gambar dari kamera yang laen.mereka tak upload lagi la.cepat sikit ye upload.tak sabar.eh.panjang lak tulis ni.dah dah.jom tengok gambar ;)
ini aku :)
bila makan kena serius oke !

hoyeah !
terbaekkkk :)
bersama nurul akmal adnan ! fuh nama penuh :)
dekat rumah nenek!
eisa.nini.azie.eina.aku.jamree.fahmi
gewdixcrew evalasting !
sporting la korang !
perfect picture class ;)





4 comments:

misyamissyou said...

wettt!!! tahun depan jgn serbu umah aku..JANGAN! hahaa..sbb ko tak smpai umah aku pun thun ni.sedey2..lame wehh tak jmpe ko..lupe dh sejak bile..

Hanis Azla said...

meriah betul raya Hana yer.. beraya sakan.. Hari ni raya ke mana pula?? Utk akak hari ni dah bersusun open house yg mesti dipenuhi... Penuhlah perut sampai ke malam nampaknya..

hana nabihah said...

mimi-aah lama sangat kot tak jumpa..rasa lepas sekolah..tol tak ek?haha..lama benar sampai tak engat :) insyaAllah thn dpn..kikiki..

kakak-best!mam elok2 nanti..hana pun ada open house nak g jap lagi :)

hana nabihah said...

mimi-aah lama sangat kot tak jumpa..rasa lepas sekolah..tol tak ek?haha..lama benar sampai tak engat :) insyaAllah thn dpn..kikiki..

kakak-best!mam elok2 nanti..hana pun ada open house nak g jap lagi :)