Tuesday, February 28, 2012

saje

assalamualaikum ! 

hari ini dalam sejarah aku duduk dekat AB Uniten selama 8 jam. serius nak patah tulang rasa ! dah lah hari ini hari ABC yang pertama. segala macam jenis penyakit terkeluar. pagi tadi kelas PM dari pukul 0900 sehingga 1100. pukul 1100 sehingga 1500 hampir 30 pelajar berkampung luar dan dalam bilik Miss ODC aku tu.tapi aku dan hampir lebih 10 orang tidak bernasib baik setelah 4 jam menunggu, Miss ODC cakap: please come and see me at Thursday morning oke my dear. wuwuwuwuw patah hati aku dengar. lagha faman lagha duduk 4 jam (Y_Y)

antara yang duduk menunggu
teheee macam ni lah kitorang duduk menunggu.
kat luar pintu pon ade lagi menunggu
tapi takpe, lepas tu aku terus menggagahkan diri pergi kelas Dr Mohd Noor pula dari pukul 1500 sehingga 1700.lepas tu naaaa balik rumah ! masa untuk berehat sekejap. malam nanti pukul 2200 ada diskusi pula untuk asignment lain. kbai. wassalam.

2 comments:

myra yusreena said...

haha gile gigih !!

hana nabihah said...

hehe nak tak nak..kene jugak..