Friday, July 22, 2011

tripLe six

assalamualaikum !

ada apa dengan triple six atau
dengan lebih mesra kelihatan seperti ini -> 666 ???

untuk aku nombor 666 ini begitu sebati dengan diri aku . hitam itu anggun . dah lima tahun aku bersama dengan dia . itulah kaki kedua aku untuk bergerak ke sana ke sini ! macam - macam kenangan ada . yang baik ada , yang buruk ada malahan yang ngeri pun ada . sadis betul ~

tapi untuk blog ini aku sajalah nak kongsi dengan korang siapa follower aku yang ke 666 . haaa ! nama dia Faizal . orang johor . kami sebaya . hehe . dia owner blog
DIRIKU SEPERTI BURUNG ;)


sekian daripada insan kerdil.

12 comments:

Mohammed Faizal said...

curik la tak kesah pun bukan kene bayar pun...tapi terima kasih banyak-banyak promote blog burung

GKA said...

ingtkan triple h td...hahhaa

Gagak said...

666 juga merupakan simbolik bagi setan tu..heheh...

cuba teka gambar ni

zmah said...

666....sebut laju-laju...

Abang Stalker said...

phewitt.,tahniah da 666! ;)

MejarOnix said...

wah.. tiga

Khairol Ikhwan said...

huhuhu, ramai jugak ye follower anda =))) nice .. Congrat encik faizal.. hihi

hana nabihah said...

;)

Mohammed Faizal said...

owh...terima kasih lagi..memang kalau dah sampai 666 tu memang senior blogger

hana nabihah said...

huhuh..ade lagi hebat..maceh pejal :D

Gua Tertidur said...

ceh..gua igt lu cerita tentang seta..666 kn setan..har har har!

hana nabihah said...

huhuh ! tu laen bro..