Friday, June 18, 2010

keliru.

hey hey readers.
hurm..hari ini ak ad sedikit keliru.
tentang masa depan.susah ny la hai nk buat keputusan ni.
ak kena memilih peluang belajarantara minat dan peluang kerja y luas.
oke.sekarang ak belaja kat Universiti Tenaga Nasional
Bachelor of Business Administration (Honours) in Human Resource Management
memang jurusan y ak belajar ni mempunyai prospek kerja y sgt sgt banyak.
tapi ni semua bergantung pada rezeki kann :)
tadi ak buat semakan.dan ak dapat tawaran dekat salah sebuah ipta.
jurusan landskap.act.ak memang minat la benda berkaitan seni ni.
tapi tetap ad pelajaran math.haha.berita best nya  tak sebanyak  math y ak belajar sekarang.
hahahah.bak kata org dan kata ak-seni itu indah.  
orang kata landskap ke apa apa berkaitan seni ini payah sikit nak cari lubang kerja.
erm.kena pandai cari lubang sendiri.buat bisnes sendiri ke.
arghhh ! mana y oke ni. susa la wey wat keputusan.
kalau teruskan belajar kat uniten memang da selesa la,taw selok belok da.
dan kalau nak g kat ipta tu for sure kena belajar semula..nak taw selok belok semua bagai.
lagi satu da rugi setahun ak kat uniten tu..uuuwwwwaaaaa ;'(
mana la ak nak pilih ni ~ 

2 comments:

babySNAKE said...

ikut kata hati sygg,

hana nabihah said...

xle ikot kata hati sendirik..
kene kata hati bapak..