Sunday, November 20, 2011

20112011 | ahad

assalamualaikum !

hari ini 20112011 ! tarikh yang menarik bagi kite . insya-Allah panjang umur tahun depan kite nak berjumpa tarikh 20122012 pula ye . sepatutnya pukul lima petang tadi kite dah balik Muadzam Shah . tapi atas sebab-sebab tertentu , maka kite tak dapat nak pulang ke sana tadi >_<

sempena tarikh 20112011 , ramai yang mengambil kesempatan ingin mendirikan masjid . termasuklah sedara mara kite . untuk hari ini je kite dah pergi mengisi kekosongan perut dengan menghadiri tiga jemputan  perkahwinan . ngeh ~ bayangkan kondisi perut kite setelah memenuhi jemputan kan ??? memang six pack le jawabnye perut kite ni :P

oke , entri kali ini kite nak kongsi dengan korang semua satu kedai online yang cool iaitu Singgah Shops Online >_< nak tau cool sebab apa ? sebab kite dapat 2 batang lolly choc daripada owner untuk dirasa . terima kasih ya , lain kali boleh bagi kite lagi ye :p memula macam sayang je nak makan sebab comel sangat . tapi bila dah makan kan kite monolog sendiri dalam hati , kenapa owner kedai online ni bagi 2 batang je ni ? ngahaha ! erkkk gurau saje oke ! oke sumpah sedap lolly choc tu , kite suka choc tu sebab dia tak berapa manis dan tak berapa pahit : sedang - sedang elok sahaja noks ! lain kali boleh kite order ye :D


selain daripada lolly choc , Singgah Shops Online turut menjual handmade chocolate dalam bentuk kotak seperti gambar di bawah ini :-



1. saiz 2x3 

2. saiz 3x4




3. saiz 5x5 

4. saiz 5x7


hee untuk harga korang boleh berhubung dengan owner Singgah Shops Online ni oke :) tambahan itu juga , waaahh ayat mak ada penanda wacana arrrr ! hehe oke sambung sambung , mereka juga turut menjual beg dan pakaian untuk wanita / perempuan . jadi tunggu apa lagi ? jom singgah :D


sekian ! terima kasih kerana membaca :')

9 comments:

Abg Stalker said...

da la x tgk biha hrni terkedu dan terduduk kjp.mkin seksi la muka :D

epics said...

hi comey. :)

hana nabihah said...

hahah hamboi2..kemain lagi yek >_<

Mra Mastura said...

pergh asal makin ayu wey!! phewit!
da xnk panggil kacak ah! :D

hana nabihah said...

aaaaa mra nih >_<

Hanis Azla said...

lolly choc tu mmg nmpak mengoda.. terus teringat coklat yg dapat masa wed semalam tp terlupa nak makan.. he..he..

cantiknya hana.. berseri2 muka dia..

hana nabihah said...

kak hanis - waaa terlupa makan ye..TQ ye kak :')

GKA said...

hana nabihah kah pic tu???

hana nabihah said...

gka - ye sy :)