Thursday, March 24, 2011

aku tetap aku !

assalamualaikum readers !

hey saketnya hati aku ini . betol semua orang cakap ! dalam tempoh belajar ini kan kita tak boleh salah cari kawan ! lagi satu jangan buat baik sangat dekat orang lain . bukan dikenang pon .  memang aku tak ada rapat dengan siapa pon . cuma biasa biasa je !  nak kata aku ini baik sangat tak ada lah . tapi hati aku dah berbulu dah . serius aku benci orang yang pentingkan diri sendiri . bukan apa , sekarang ini musim peperiksaan . roommate sendiri lebih pentingkan orang lain . aku nak pakai nota itu sekejap saja hari isnin hari itu . oke aku mengalah , aku bagilah kat mereka .  hari ini dah hari khamis , tapi mereka kata mereka tak siap lagi dan mereka nak buat ! ommjayyyy ~ what the heyyyy !! kalau aku nak aku kena pergi rumah diorang dan minta kat diorang . ouh soey la ! aku bukan jenis nak melutut merayu oke . apa pun aku dah siaplah ! no need your’s ! and for  your guys information , aku bukan gelabah ke apa ! aku tak berminat je nak merosakkan mood dan emosi aku yang sedia rosak , huh !

6 comments:

Tinkerbell said...

nape babe,,rilex uh,.,=)

hana nabihah said...

@tinkerbell

now i feel what u felt before :)

Tinkerbell said...

tapela,,,sabar,,!(^.^)

hana nabihah said...

yeah ! just wat hal sendiri senang ! bak kata kamu :)

Tinkerbell said...

begitulah,,sabar kay!=)

hana nabihah said...

thanks.. ^^