Monday, May 2, 2011

dinding biru tidak boleh digunakan lagi

assalamualaikum !

mulai 02 Mei 2011 . aku dah memprivasikan segala dinding aku di facebook ! maknanya rakan sekolah , rakan sekerja , rakan uniten , rakan blog , rakan plkn , saudara mara dan  seantero sekalian tak boleh nak like sangatlah status aku yang bukan bukan lagi & tak boleh nak komen bagai di dinding aku ! cuma korang boleh mesej je kat facebook aku . dan ini cuma sementara sehinggalah aku rasa keselamatan dan keprivasian aku terjamin . fuh ! sudah semestinya aku akan rindu dinding facebook ibarat diari harian aku itu . wassalam .

sekian , terima kasih ! :')

6 comments:

Abang Stalker said...

:D cm artis...hehe

misyamissyou said...

err..kenapa kah? xnk story2 kat aku?

hana nabihah said...

@abg stalker

biasalah ! :)

hana nabihah said...

@misyamissyou

tunggu ko balik mesia baru cerite! haha :P

IFA Athirah said...

fuyo!buang je friends yg x kenal.pstu ok la skit privasi u :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

hana nabihah said...

@ifa athirah

hai ! ^^ yup..dalam proses penyingkiran ~