Thursday, July 22, 2010

cepat cepat aku bayar hutang :)

hai kamu yang comel :) hehe.malam ini ak nak bayar hutang award.hehe.bukan hutang duit tau! award yang telah ditanda oleh cik syamimi . bukan senang senang tau.award cute blogger lagi tu.comel ke ak ni ? hehe. sebab ak comel la,akdapat award ni kan :) perasan sekejap! oke.tak mahu buang masa.ini adalah award nya.cepat cepat.terangkan mata kalian sekarang :)
comel kan arnab warna pink itu.siap ada love love lagi tau.ak suka :)) ada lagi boleh bagi lagi award dekat ak.boleh kan? haha.sekarang ak nak jawab dulu soalan yang telah disertakan sekali ye.ouh soalannya dalam english.tapi ak nak jawab dalam bahasa  la :)

#1. what's the name of the blog and why u named it so?
 she hates the game | but yet she's still a player
 ak kena bagi sebab ke?kalau kalian baca pun mesti da tau kan kenapa ak letak tajuk macam ni?

#2. when did you started blogging?
ak start berblogging masa ak sekolah lagi.celik IT tau ak ni.hihihi.

#3. your first follower
my first follower.aduh perit sungguh soalan ini.yang ak ingat budak perempuan yang comel first follower ak.

#4. something for cik syamimi 
 
with big heart teddy :) nak beli bagi yang betul betul kat mimi tak tau  lagi.tapi comel kan syamimi :) hope u like it ya!

#5 next 5 cute blogs:
 ayaa 
azmi hamin 

amaran keras oleh bea :
barang siapa yang telah ditanda.sila bayar hutang kamu secepat mungkin ye :) 

4 comments:

misyamissyou said...

hoyeah! memang tomey..hehe..i like... :D

bea ouh bea said...

hehehe..nak beli yang betol betol tak mampu lagi la :)

Rowena Chasez said...

thank u 4 da tag dear...
(:

bea ouh bea said...

ma pleasure bebeh! :)