Sunday, July 31, 2011

cabaran tiga puluh hari - empat

day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang

assalamualaikum !

kalau aku duduk sorang - sorang , aku suka membaca ! tak kisahlah baca apapun . baca gosip , baca majalah , baca buku ilmiah , baca metro , baca hal politik , baca hal dunia , baca status member kat fb , baca blog , baca buku dan buku cerita , erm baca novel ini aku kureng sikit sebab ada sejarah hitam doe ! malas aku nak baca novel . tapi kalau nak tahu kertas iklan pon kadang aku layan baca kalau aku bosan tak ada apa nak buat .



tapi kan kalau dah bosan sangat duduk sorang sampai tak tahu nak buat apa baru aku layan main game ! hehe :D

sekian , terima kasih !

3 comments:

Bro ahmad said...

pergi la masak..ada bestnya hmm

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ░ SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ♥
▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄​▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀❍▀▀▀▀▀▀▀❍❍▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​▀▀▀❍❍▀▀ -----♥♥

Hana teen top said...

hahahaha...lawak jew ayat hana nabihah...nama kita hampir jew...saya Hana Andriana